Masih ingat dengan ujian memandu ketika mahu mengambil lesen kereta dahulu? Apa agaknya bahagian yang paling sukar? Ujian bukit, ujian jalan raya? Atau mungkin ujian parkir?

Bagi sesetengah orang kalau setakat hendak memakir kereta bukanlah sesuatu yang sukar, tetapi bagi sesetengah orang lain pula ia adalah tugas yang paling mencabar.

Bagi lelaki ini pula kerja-kerja memakir kereta hanyalah kerja yang tersangat mudah!

Tidak percaya? Lihat sahaja kehebatannya mengeluarkan kereta dari tempat parkir. Bayangkan dari ruang sempit itu dia dengan berani dan yakinnya boleh mengeluarkan kereta tersebut dengan mudah dan cepat!

Lelaki ini bersedia untuk mengeluarkan kereta tersebut

Facebook

Perhatikan tempat letak kereta itu? Sangat sempit dan bahaya tetapi lelaki itu kelihatan begitu tenang dengan kemahirannya yang tinggi.

Facebook

Separuh daripada tayar sudah keluar daripada tempat parkir… kalau silap langkah tidak mustahil kereta itu boleh jatuh ke belakang…

Facebook

Sekali lagi, dia melakukan langkah yang sama…

Facebook

Lihat! Tiada masalah langsung untuknya bagi mengeluarkan kereta tersebut dari ruang sekecil itu…

Facebook

Lelaki ini bukan sahaja memiliki kemahiran tetapi dia juga bijak dalam mengagak jarak yang perlu diambil bagi mengeluarkan keretanya dengan selamat.

Ini baru hendak keluarkan kereta, bayangkan bagaimana kehebatan lelaki ini memakir kereta tersebut? Pernah anda tertanya-tanya bagaimana agaknya dia meletakkan keretanya di ruangan itu?

Lihat aksi penuh cara mengeluarkan kereta tersebut:

Facebook

Maybe you're interested :

Share
Kategori: INSPIRASI VIDEO

Video Popular