Jason Momoa dilaporkan akan muncul dalam filem akan datang menerusi siri Fast & Furious, kata Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Getty Images

Getty Images

Johnson, 46, berkata melalui laman Instagram bahawa dia dan aktor berasal dari Honolulu, Hawaii yang berumur 39 tahun itu telah berusaha untuk membawa Momoa dalam siri aksi untuk filem Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw yang akan datang.

‘Saya dan Momoa berusaha keras untuk membawanya ke dalam filem ini untuk memainkan watak sebagai adik saya,’ kata Johnson, yang menegaskan peranannya sebagai Luke Hobbs dalam filem itu.

therock/Instagram

Johnson berkata bahawa ‘filem Hobbs yang akan datang pasti’ akan menampilkan Momoa, yang berjaya mendapat kejayaan besar selepas penampilannya dalam filem Aquaman yang berjaya mengutip lebih daripada $ 1 bilion (RM 4 bilion) di seluruh dunia sejak tayangannya pada bulan lepas. Momoa pertama kali muncul sebagai watak DC dalam filem Batman vs Superman: Dawn of Justice pada tahun 2016 dan sekali lagi dalam filem Justice League pada tahun 2017.

Johnson pada hari Jumaat memuat naik gambar di Instagram dengan gambar dirinya dan Reigns yang sedang berada di set penggambaran filem yang akan datang.

therock/Instagram

Reigns pada hari Jumaat pula menulis di Instagram, ‘Masa yang saya habiskan dengan sepupu saya di pulau yang indah ini benar-benar merupakan rahmat,’ sambil menambah bahawa dia bersyukur kepada Johnson, WWE, Universal Pictures dan ‘dan semua orang yang terlibat di set HOBBS & SHAW, kerana membenarkan saya menjadi sebahagian daripada francais ini.’

Jason Statham dijangka memainkan peranannya sebagai Deckard Shaw untuk filem arahan David Leitch ini, yang juga akan menampilkan Idris Elba, Eiza González, dan Eddie Marsan.

Hobbs & Shaw dijangka tiba di pawagam bermula 2 Ogos.

Sumber: Daily Mail

Maybe you're interested :

Share
Kategori: HIBURAN

Video Popular