Kita telah melihat pelbagai keletah orang tua yang mengejutkan dan lucu melakukan perkara-perkara yang sangat menakjubkan, tetapi video yang kami temui untuk anda hari ini benar-benar sesuatu yang istimewa. Anda harus menontonnya.

videoPlayerId=63fae1a3b

Ad will display in 09 seconds

Pemuzik bluegrass yang berpengalaman, Grizz Lee Marcus, yang menjelajah ke seluruh dunia, telah menjadi popular di media sosial kebelakangan ini, ketika video dia bermain alat muzik banjo untuk sekumpulan orang tua menjadi tular. “Saya bermain banjo di rumah orang tua Traces of Tiger di Georgia.

Lagu yang dimainkan adalah” Foggia Mountain Breakdown”, Grizz menjelaskannya dalam kapsyen video tersebut.

Bukan lagu tersebut yang telah menyentuh hati berjuta-juta orang, tetapi cara yang manis di mana Grizz berinteraksi dengan orang tua di rumah tersebut. Terhibur dengan muzik yang dimainkan oleh Grizz, seorang nenek datang ke hadapannya dan menari!

Grizz suka memanggilnya dengan gelaran’Little Dorothy’, membuka kasutnya untuk menari dengan selesa. Grizz bermain seperti pemuzik asal muzik tersebut, Earl Scruggs sementara Dorothy menari dengan mengikut rentak muzik tersebut. Dorothy kelihatan sangat terhibur dan gembira.

Grizz biasanya melawat orang tua dan orang sakit. Baginya, menghiburkan orang tua dan orang sakit memberikan kepuasan untuknya.

Era Baru

 

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds