Baru-baru ini, pengguna Internet telah berkongsi video tango seorang nenek berusia 81 tahun. Video itu telah memberikan mesej penting: “Generasi muda tidak melihat potensi orang lama”

videoPlayerId=40d637185

Ad will display in 09 seconds

Video ini telah dikongsi oleh banyak selebriti di dunia.

Satu adegan dalam video tersebut menunjukkan seorang wanita berambut putih berusia 81 tahun berpakaian serba hitam yang berjalan dengan tongkat jalanan yang sesak dengan orang lalu lalang. Tetapi selepas itu, semua orang terpegun melihat gelagatnya!

Wanita tua itu berhenti untuk menonton pertunjukan tarian jalanan. Beliau bercakap dengan seorang pemuda yang berada berdekatan dengannya bahawa beliau tidak mampu menari dan berkata, “Saya mempunyai arthrosis”, tetapi ketika penari pertunjukan itu bertanya kepada orang ramai yang menyaksikan pertunjukannya”Adakah sesiapa yang ingin menari bersama saya?”, Wanita tua tersebut menawarkan diri, yang mengejutkan ramai orang. Pada mulanya, penari tersebut berkata beliau terlalu tua untuk menari.

Walau bagaimanapun, selepas muzik dimainkan, mereka tahu bahawa mereka benar-benar salah, wanita tua tersebut menari secara profesional.

Penonton teruja melihat tarian yang dipersembahkan.

Video itu juga memberi inspirasi kepada kita untuk hidup dengan gembira, terutama orang tua.

Sesiapa sahaja boleh melakukan apa-apa jika mereka berusaha.

Era Baru

 

Maybe you're interested :

Share
Kategori: INSPIRASI Pesona VIDEO

Video Popular

Ad will display in 09 seconds