Kita pasti pernah melihat rakaman video yang memaparkan kanak-kanak kecil berada dalam situasi lucu seperti terperangkap pada celah pagar, kerusi dan tersangkut pada penutup mangkuk tandas bukan? Paparan yang akan ditunjukkan ini adalah hampir dengan situasi yang sama cuma kali ini mangsa tersangkut pada sebuah pasu tembikar.

videoPlayerId=8d8b9ffb0

Ad will display in 09 seconds

Tidak tahu bagaimana ia berlaku, tetapi apa yang pasti anak kecil ini kelihatan tersangkut hampir separuh dari tubuhnya. Melihatkan keadaannya sebegitu rupa, ia kelihatan seperti tumbuhan hidup pada permainan video Plant vs Zombie.

Dengan ibu memegang kamera, ayahnya menolong untuk melepaskan anak mereka. Mengetuk pasu tersebut dengan lembut, ia berjaya dipecahkan. Datuknya mula menolong mengangkat cucunya

Tetapi ada satu perkara terakhir yang perlu dilakukan oleh anak kecil ini. Ayahnya meminta dan berjanji didepan kamera agar dia tidak akan melakukannya lagi.

Amat bernasib baik kerana dalam situasi ini, ia hanyalah sebuah pasu seramik. Bahan yang mudah dipecahkan dengan sekali ketuk sahaja, berbanding menggunakan gergaji dan gerudi berbanding situasi-situasi sebelum ini.

Era Baru

Maybe you're interested :

Share

Video Popular

Ad will display in 09 seconds